torsdag 13. oktober 2011

Må ha 5-årig utdanning...
Ja det var det da. Ingenting er som en person som kan masse fakta som skal formidle dette. De fleste professorer er jo kjent for at de er så flinke å formidle.. Kunnskap = iq.

Det har ingenting å si at eleven ikke blir sett. Ikke får utnytte sitt potensiale. Blir "blikket" av andre elever. Blir mobbet gjennom vanskelige kommentarer uten at læreren merker det. Bråk i klasserommet. Har et hjem som bekymrer. Får ikke respekt av læreren. Får mobbete kommentarer fra læreren. Ikke har en lærer som ikke forstår hvordan det er å ikke forstå noe. Ikke klarer å modellere ned på elevens nivå.. osv osv osv

Kunnskap handler heller ikke om "hvordan en skal lære å lære". Nei for det handler om en mengde informasjon som skal inn som gjelder. Hvor mye klarer du å putte inn ihodet.. Det er nemlig det som skaper et kreativt, ungt, fargesprakende, smart, og ikke minst empatisk folk! Heia skoleflinke Norge..


Pugg pugg pugg..,lærere altså..
Greit å vite at noen kan forklare hva kunnskap er. Kanskje de smartingene kunne gått inn å blitt lærere i stedenfor! Hadde vært moro å se hvordan de klarte seg. Litt barnslig å si men det er rart hvor mange bedrevitere som IKKE jobber i skolen og hvor få som jobber i skolen som faktisk får mulighet til å uttale seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar