søndag 2. oktober 2011

Sushi er veldig godt

men det blir jammen harry å spise det bare fordi det er sunt! Men så synes jeg at den mest harrye plassen på jord er Bokstadveien og Aker brygge, der det eneste de tenker på er å se ut på den måten som noen ekstremt rike buisnessfolk har bestemt er den riktig måten å se ut på. Det verste er når demokratiets forkjempere og andre "kloke"idealister (religiøse ledere, organisasjonsbyggere, fredsaktivister) hiver seg på den samme "tynnhets"-bølgen. Jeg er overbevist om at hvis ingen tjente grove penger på at andre sliter med slanking og dårlig selvtillit pga kropp og utseende så hadde vi ikke hatt fedmeproblemer.


Slanke og veltrente
Forskeren mener det er særlig den gruppen unge voksne som er opptatt av en slank, sunn og veltrent kropp som foretrekker sushi.
- Sunn mat blir oppfattet som viktig for å oppnå slike kropper. Sushi appellerer i ungdomsmiljøene fordi det er litt overskridende (rått), magert og sunt, og det inneholder de rette fettstoffene.
Ifølge kommunikasjonsdirektør Christian Chramer i Eksportutvalget for fisk har ca. 4 av 10 i Norge spist sushi det siste året. Minst spises i Nord-Norge og på Sørlandet, og de over 50 år er mest skeptiske.



And just as u know. Sushi er 2ooand late. Sashimi (uten ris) er det nye haute couture i matveien. Fordi karbonadekongene har jo tross alt et ord med i laget og vil også bli rik. Ris er jo trossalt neimat.... hoho det er jammen mange dumme dumme flokkdyr.
For å være helt ærlig er jeg sikker på at de over 50 i nord er mye sunnere enn de under 50 i sør.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4243782.ece

1 kommentar:

  1. http://blogg.aftenposten.no/ekern/2011/10/07/er-du-menneskehetens-suv/

    SvarSlett