mandag 9. november 2009

GULL GULL GULL


Når e dro på Ullevaal trodde Ingen at det var mulig.
"Molde har jo utrolig tekniske spillera" og "de ligger jo på toppen av tippeligaen". "Dere har virkelig ikke sjanse"
Det var ikke noe problem å se at moldespillerane hadde god selvtillit og det må de jo ha. Men med Lindegaard i stallen og gode gamle Årøy og Skiri og ikke minst resten av laget så klarte vi det! Vi klarte det!! vi VANN FADERULLANDE DE ME GULL!!!!!!! VI E NORGESMESTERA!! IKKE BARE I BØLGEN MEN I FOTBALL!!!!!!!

Moldespillerane scorte ja, e så dem rett i øynene og de hovererte og gliste når måla kom inn. De var så antijantelov at det var kvalmt. Også lo de liksom litt, de lo av at vi heia på Ålesund. Som om Ålesund var mindre verdig. Det teiteste var at når Molde hadde scora det siste målet så stillinga ble 2-1 så la de seg ned, tre av spillerne! De la seg ned på bakken. Og når lang nok tid hadde gått så spratt de opp og gliste med samme glisa som de hadde når de scorte. De sa liksom "haha dere har tapt". Det e nettopp de tryna der, det er så verdt det! å se de tryna økte min fotballopplevelse! Da skulle vi vertfall vinne! Og fy feite takk for Lindegaard! Han er helt fantastisk!! herre min hatt for en målmann!
vi vant med 1 mindre spiller på bana!
vi vant uten å filme
vi vant selv om vi ligger langt nede på tabellen
vi vant selv om alle trodde vi sku tape
derfor smaka seiern så sykt bra!!

så tusen takk til alle dåkke som ikke hadde troa på AAfk! Nettopp den mistroa gjorde ikke bare at vi vant gullet, men det var det som gjorde følsesane så utrolig store!
Den fotballopplevelsen jeg hadde når jeg stod på Ullevaal den 08.11.09 er helt uslåelig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar