onsdag 30. mars 2011

Serien på tv2 "Undercover Boss" er et morsomt konsept. Den går altså ut på at en toppsjef (f.eks direktøren i McDonalds) tar seg jobb på bunnen av bedriften, altså kassaoperatør (operatør? kom ikke på noe bedre ord i farta) uten at sjefen i butikken vet dette. Så ser han hvordan det er å jobbe på bunnen, (her er et eks om du skulle være interessert http://www.smp.no/nyheter/article324029.ece).

I en artikkel i Vl.no påpeker de kjære politikerne de "andres feil" som ikke akkurat er ukjent beskjeftigelse i det yrket.

Refset Jens. Bondevik sa seg glad for at regjeringen trapper opp arbeidet mot mobbing, en av hans største merkesaker fra forrige statsministerperiode.

– Men de kommer for sent på banen. Statsminister Stoltenberg burde vært der tidligere. Skal vi komme mobbingen til livs, trengs det et jevnt politisk trøkk fra toppen, sa Bondevik.

Mobbe-offensiv. Han roste nåværende partitopper for å fronte saken om mobbeombud i hvert fylke. Men slagene står i klasserommene.

– Og det trengs nye tiltak, ikke minst mot den digitale mobbingen. KrF bør gjøre kamp mot mobbing av barn til en viktig sak i den kommende lokalvalgkampen


http://www.vl.no/samfunn/article115086.zrm

Og saken er for all del viktig. Men vær så snill, kjære politikere, kom med skikkelige tiltak og ikke pakkekampanjer. Jobb med mobbing også blandt voksne, les kommentarer på vg.no sine artikler og ikke lat som om dette er bare noe ungdommene driver med! Finn tiltak som vil øke alles interesser for feltet ikke kom med nye kontrollskjemaer og tester som ikke fungerer for å få slutt på mobbingen. Vær så snill å lette trykket der skoen trykker, ikke bare gi oss en ny sko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar